YouTuber Ali Spagnola vendte ved et uheld $ 50 i Bitcoin til $ 39.000


YouTuber Ali Spagnola forvandlede ved et uheld $ 50 BTC til $ 39k.

Spagnola glemte en donation på $ 50 i bitcoin i 2013 efter at være blevet bedt om at oprette et BTC-tema maleri

Den populære YouTube-kunstner Alicia “Ali” Spagnola siger, at hun ved et uheld blev bitcoinrig efter at have modtaget en BTC-donation, der blev foretaget i 2013.

Ifølge en nylig video , der først blev set af Bitcoin.com , fortalte Spagnola hende 325.000 abonnenter, at hun var „bitcoinrig“ fra en $ 50 BTC-donation, der blev foretaget i 2013. Den populære YouTube-musiker sagde, at hun modtog BTC gennem sit Free Paintings- projekt for mange år siden. efter at være bedt om at give en akrylfortolkning af bitcoin.

Hun delte et uddrag af den originale e-mail fra 25. juni 2013, da en anmoder overbeviste hende om at acceptere bitcoin.

Jeg vil gerne betale dig $ 50 (i bitcoins) for din fortolkning af en bitcoin – en ny virtuel valuta, der gør det super nemt at sende / modtage penge over internettet

Efter den seneste bull-rally for bitcoin ballonerede Spagnolas glemte BTC til mere end $ 39.000, hvilket fik hende til at besøge donatoren i Las Vegas og personligt levere en større version af det originale portræt.

YouTube-personligheden annoncerede også et „pay it forward“ -initiativ med sin heldige donation og sagde, at hun ville sende $ 50 i BTC til ti tilfældige kommentatorer til videoen.