Circle API’s voegen ACH-betalingen en uitbetalingen


Circle API’s voegen ACH-betalingen en uitbetalingen ondersteuningsopties toe

Circle heeft zojuist de toevoeging van ACH als betaalrail aangekondigd, met uitgebreide ondersteuning voor betaal- en opnameproducten.

Belang van klanten centraal

Haar klanten kunnen via ACH naadloos betalingen doen en ontvangen van en naar USDC. De API van Circle a Bitcoin System biedt primaire betalingskanalen zoals kaarten, bankoverschrijvingen en blockchain-overschrijvingen. Bovendien zijn er meerdere manieren voor gebruikers om geld over te maken en transacties te doen met USDC, de snelst groeiende dollar stablecoin.

Door ACH-ondersteuning toe te voegen aan de Circle API, kunnen klanten een gelukkige drager vinden voor transactieverwerking tussen kaartbetalingen. Het kan duur zijn voor grotere transacties en overschrijvingen, die niet altijd zinvol zijn voor kleine transacties en lastiger kunnen zijn om grote transacties te beheren.

Het wereldwijde klantenbestand van Circle uitbreiden

Om het koppelen van bankrekeningen en het ontvangen van ACH-betalingen snel en gemakkelijk te maken, is Circle een samenwerking aangegaan met Plaid om een nog snellere rekeningverificatie te bieden: klanten kunnen hun banken direct koppelen (er zijn geen rekeninggegevens beschikbaar).

Dit proces voorkomt veelgemaakte fouten zoals het verkeerd invoeren van bankrekeningen of routenummers en biedt meer veiligheid voor gebruikers terwijl het risico op fraude wordt verminderd. Geen graafwerk nodig, geen stoute code, geen wisselen tussen apps in het proces. Kortom, Plaid maakt het gemakkelijk.

ACH betalingen worden automatisch gefactureerd als USDC in je account omgeving, en de kosten maken automatische conversie van USDC naar ACH overboekingen mogelijk. In combinatie met de Circle Digitale Dollar Account API, kunnen klanten treasury en payment management applicaties bouwen die profiteren van de openheid, het wereldwijde bereik en de kosteneffectiviteit van de stabiele dollarmunt.

Dit alles is beschikbaar via dezelfde vertrouwde Circle API. Ga naar de Circle Sandbox om ACH te verkennen en neem contact op met sales om aan de slag te gaan.

Vruchtbare partnerschappen

Recente Circle partnerships zijn onder andere een samenwerking met Visa. Het doel is om bedrijven wereldwijd in staat te stellen gebruik te maken van de gecombineerde kracht van USD Coin (USDC), volledig bewaarde stabiele munten voor digitale dollars die worden beheerd op meerdere openbare blockchains, en gebruik te maken van Visa’s wereldwijde betalingsplatform en netwerk.

De vraag naar stabiele munten voor digitale dollars is in 2020 explosief gestegen, gedreven door bedrijven die op zoek zijn naar snellere, goedkopere en onomkeerbare betalingen en verrekeningen. Gereguleerde en gelicentieerde financiële instellingen geven alleen USDC uit met volledige activareserves die een stabiele munt ondersteunen.

Met Circle kunnen bedrijven betalingen accepteren en versturen met traditionele betaalkanalen en de nieuwe stabiele muntinfrastructuur. Circle is met de aankondiging toegetreden tot het Visa Fintech Fast Track-programma, waarmee krachtige nieuwe functies worden toegevoegd aan het wereldwijde klantenbestand en het ecosysteem van Visa van Circle.

Circle is een wereldwijd financieel technologiebedrijf dat bedrijven van elke omvang in staat stelt om de kracht van stabiele munten en publieke blockchain in te zetten voor betalingen, handel en financiële toepassingen wereldwijd.